KETAM TARIK AKU TARIK....!!!(ketam vs azri)akaka....


syukurla nak...!!



tempat jatuh lagi dikenang inikan pula tempat bermain...akakaka....

gelanggang pergelutan aku vs si "KETAM"
(kali ni aku tak sempat amek pic ko ketam..i will be back)


alhamdulillah....sukur....
semalam aku p mancing ngan uncle aku.....
walau bhujan bpanas....tp y penting mmg segonok gile....

n macam2 berlaku.....tp sebelum 2..nak cite pasal aku dapat ikan sembilang n citer pasal "KETAM"....nak tau mase dah kuarkan mate kail dari mlut ikan kat atas batu 2...ikan 2 tmasuk dalam lobang.....celah batu 2.....then nak tau ape jadi....ade ketam kat dalam 2....nak dijadikan citer....aku nak kuarkan r ikan tu dari celah batu 2...then boleh plak ketam kat dalam lobang tu men tarik2 ikan tu ngan aku....ketam tu tarik ekor ikan, aku plak tarik kpale ikan....memang sungguh DRAMATIK r.......aku pon nek gelak tengok telatah ketam tu(aku rase ketam 2 pon msty gelak tengok tlatah aku..akakaka)....(mmg pelik an tp ni citer betul ni...nak tau lebey lanjut...t jumpe aku citer...akakakaka...or boleh hubungi di talian y korang tau an!!)

first nampak KETAM panjat pokok...
then KETAM makan sate.....
kali ni plak main tarik-tarik ngan KETAM...
ko ni KETAM mmg klaka r....(ntah ape lagi r lpas ni ko nak bgurau ngan aku KETAM)
pjol!!...aku rase skunk ni...bukan manusia je unik....KETAM pon unik gak r.....

kesimpulan drpd citer ni adelah....SEGONOKNYEEEEEEE>>>>>>>>>>......

P/S: KETAM ko semakin berani.....ko semakin berani men tarik2 ngan aku....ko mmg klaka r KETAM>>>>>>.....(coming soon "WARKAH KEPADA KETAM" nantikan.........)
Posted on 7:49 PM by azri and filed under | 4 Comments »

4 comments:

FYZA -LULA said... @ June 19, 2009 at 9:02 PM

azri..aku x tahan gelak dgn post ko ni..bleh main2 tarik tali dgn ketam..x da benda lain yg menarik dah er..

pijol@fizul said... @ June 20, 2009 at 3:26 AM

la, ketam pun dah termasuk dalam kategori 'unik' jugak dah...huhu..mesti ketam tu pon ada perjuangan yang tersendiri kan.....huheho

nur nadiah abdul rashid said... @ June 21, 2009 at 12:43 AM

azriiiiiiiiiiiiiiiii..

rindu ah! huuhu..seb baik ketam yg azri masak aritu x wat hal..seb baik selamat masuk perut dah kan..dah kuar blk da pon :p

Chu@ said... @ July 2, 2009 at 6:59 PM

hahaha!! macam cerita dongeng pula...all the best azri..