lalalalala.......yeeeeehaaaaaaa.....akakakaka....


Posted on 11:58 PM by azri and filed under | 1 Comments »

24 TAHUN


Salam,
Beberapa minggu sudah berlalu sejak 18 Januari 2010
Di atas kesibukan kerja baru sempat nak berblog

Hadiah dari yang t' sayang,
Terima kasih x terhingga atas pemberian ini( haa nampak siap frame lg tau...)
Walaupun tak pandai bermadah-madah ni
Tapi boleh la dicoretkan sebagai post of the year hehe...

Semoga dipermudahkan urusan kita hendaknya....
Doaku bersamamu selalu......
Posted on 8:35 AM by azri and filed under | 2 Comments »

NAK SERIBU DAYA TAK NAK SERIBU DALIH!! hoho....


Akhirnya,terupdate la jugak blogku sesudah berbulan-bulan lamenye.........tajuk di atas ni selalu digunakanku dalm tempoh beberapa bulan bekerja ni...(kak su pinjam idea ckit)
pikir-pikirkan!!
wassalam


Posted on 8:47 AM by azri and filed under | 1 Comments »

SAHABAT DAN KONVOKESYEN




Salam,

Alhamdulillah, syukur akhirnya bewkesempatan owntalk menaip,

1) Gembireew... x tewhinggeew coz x sabar nak bewjumpeeew dengan sahabat yang lameeew x bersueeee mukeeeee....

2) Insyallah akan bergraduate ....

3) Tempat jatuh lagiiiiieeee dikenang inikent pule tempat beewwwmain akakakakaka....huhuhuhuhu....memang banyak aku maen an an an....
4) Schedule terakhir rasenyeeeee p begayeeee umah2 kat area KK...hohoho....


p/s: UMS tunggu....( i vill b bak)
Posted on 10:49 PM by azri and filed under | 0 Comments »

LAGI 4 HARI (HUHU.....)


akhirnya.....terupdate gak blog ni yek!

NIKMATI BULAN RAMADHAN YANG DAH TINGGAL BEBERAPA HARI LAGI NI......


Posted on 9:34 PM by azri and filed under | 4 Comments »

KETAM TARIK AKU TARIK....!!!(ketam vs azri)akaka....


syukurla nak...!!



tempat jatuh lagi dikenang inikan pula tempat bermain...akakaka....

gelanggang pergelutan aku vs si "KETAM"
(kali ni aku tak sempat amek pic ko ketam..i will be back)


alhamdulillah....sukur....
semalam aku p mancing ngan uncle aku.....
walau bhujan bpanas....tp y penting mmg segonok gile....

n macam2 berlaku.....tp sebelum 2..nak cite pasal aku dapat ikan sembilang n citer pasal "KETAM"....nak tau mase dah kuarkan mate kail dari mlut ikan kat atas batu 2...ikan 2 tmasuk dalam lobang.....celah batu 2.....then nak tau ape jadi....ade ketam kat dalam 2....nak dijadikan citer....aku nak kuarkan r ikan tu dari celah batu 2...then boleh plak ketam kat dalam lobang tu men tarik2 ikan tu ngan aku....ketam tu tarik ekor ikan, aku plak tarik kpale ikan....memang sungguh DRAMATIK r.......aku pon nek gelak tengok telatah ketam tu(aku rase ketam 2 pon msty gelak tengok tlatah aku..akakaka)....(mmg pelik an tp ni citer betul ni...nak tau lebey lanjut...t jumpe aku citer...akakakaka...or boleh hubungi di talian y korang tau an!!)

first nampak KETAM panjat pokok...
then KETAM makan sate.....
kali ni plak main tarik-tarik ngan KETAM...
ko ni KETAM mmg klaka r....(ntah ape lagi r lpas ni ko nak bgurau ngan aku KETAM)
pjol!!...aku rase skunk ni...bukan manusia je unik....KETAM pon unik gak r.....

kesimpulan drpd citer ni adelah....SEGONOKNYEEEEEEE>>>>>>>>>>......

P/S: KETAM ko semakin berani.....ko semakin berani men tarik2 ngan aku....ko mmg klaka r KETAM>>>>>>.....(coming soon "WARKAH KEPADA KETAM" nantikan.........)
Posted on 7:49 PM by azri and filed under | 4 Comments »

KAWIN......KAWIN.......

ni adalah halangan y pertama....haa nampak pihak pengantin laki ngah
selok kocek...
nak kuarkan angpaw (heheh! kayo den...koyo)


baru lepas halangan pertama, ade 4 lagi halangan(sabojela nak oi)


Haaaaaa....ni nak citer pasal owang "kawin" ni....
ahad aritu anak bangsu maklong kawin...

ni nak citer pasal adat lani.....
kalu kat joho ni kadang2 kalu nak bersanding pengantin lelaki kene berarak diringi paluan kompang menuju ke rumah pengantin pompuan...(ala dekat je dari rumah sebelah)
nak dijadikan cite....

biasenye ade sesi roadblox dari pengantin pompuan ...so kalu pengantin lelaki nak masuk umah kene r bagi angpaw mase kene blox dr pihak pompan....

nak dijadikan citer lagi.....kami dari pihak pompan telah mengenekan sebanyak 5 roadblox kpd pihak lelaki.....(secara x sengaja)

memang klaka giler mase 2...bayangkan r...sampai 5 blox beb!....(sabo jela beb!!)

untuk keterangan lanjut berkenaan sesi tersebut...bolehlah hubungi saya ditalian yang korang tau.....akakakakaka.....


p/s: syukurlah nak...!! segale-galenye selamat....whheeeeeeuuuuw......
Posted on 5:26 PM by azri and filed under | 0 Comments »