Ajal & Maut (Hargailah nyawamu.....)


Salam....(cam lame giler dalam blog x bagi salam an...)

bende ni bg sesetengah owang mgkin kecik je sebenanye...
tp bende kecik...kekadang boleh jadi bende besar beb kalu x ditangani dan dikawal secara berhikmah....
tetibe je nak share...kat owang2 yang jengok bloog aku...

camni citenye....

"masalah " adalah perkare y datang dan pergi (mungkin ade sesetengah yang phm....zass....!!)
ade owang penah cakap kite adalah orang pandai(amin*)dan perlu menghadapi sesuatu tu dengan pandai lah kan.... bukan....b***h....

tadi( iaitu jam 2.30pm aku pandu kete)kat traffic light....aku termengelamon....ttg sesuatu.....
nak tau ape jadi....(ala....owang len mgkin bukan kesah pon....) lepas sadar dr mengelamon....masuk gear 1 terus je jalan....."ngeri beb",....mase tu lampu "merah"(merah beb merah).....aku ingat da ijau dah....
naseb bek.....mase tu syukur sangat x de kete.....(YA ALLAH!!)

p/s: perbanyakkan istigfar.....Azri....!!
Posted on 12:56 AM by azri and filed under | 2 Comments »

2 comments:

pijol@fizul said... @ June 8, 2009 at 5:32 AM

"Ajal & Maut (Hargailah nyawamu.....)"

hargai juga idupmu...hahahahaa

azri said... @ June 9, 2009 at 3:23 PM

hem......