"MEN" TAKOTKA!!

DRAMA YANG SUNGGUH DRAMATIK!

Maka tersebutlah kisah perihal 3 ekor pontianak. Memasing nak nunjuk siapa yang paling

terer. Mereka pun mengadakan

sebuah pertandingan tunjuk sapa paling power. Pontianak yang paling muda diberi

kesempatan untuk memulakan pertandingan.

Lalu diapun terbang secepat kilat, tak sampai 2 minit dah balik. Mukanya penuh dengan

lumuran darah, dan menyeramkan. Terus dia berkata

"Nkorang nampak kampung kat seberang bukit itu ?" Yangdua ekor pontianak tu ngangguk,

"Iya, nampak." "Satukampung tu itu...habiissss aku kerjakan!!!!"

Anginjugak dua ekor pontianak tu dengar keangkuhan pontianak muda. Kini giliran

pontianak yg setengah abad tu pulak. Dia pun pergi sekelibat jugak,

tak sampai 1 minit dah balik, mukanya juga penuh dengan cucuran darah.

"Nkorangnampak Bandar tu ?", katanya dengan muker yg kerek

"Iya,nampak", yang dua ngangguk juga. "Satu bandar itu juga habiiissssss!!!",

kata pontianak yg setengah abad sambil ketawa seram," ha ha ha hah".

Pontianak yang satunya lagi tambah panas, dia pun nak show off jugak.

Dia pun tunjuk skill terbang cam kilat. Amat lah terperanjat nya dua sahabatnya,

sebab tak sampai setengah minit dia dah balik, dengan penuh cucuran darah dimukanya...

Lalu pontianak yg 2 ekor tu berkata, "Gilaa ahh dia ni tak

sempat aku nak duduk dia dah balik, memang dia paling power".

Sambilmengosok gosok idong nya pontianak tu pun berkata,

Ngkorang nampak tembok batu tu ?"

"Nampak! Nampak!", kata yang 2 ekor tu...

"Err aku tadi tak nampak".

llaa...ghupe nyer yang last tadi telango tembok..sian bedarah mukenyer...

ahak ahaka ahk
Posted on 10:51 AM by azri and filed under | 1 Comments »

1 comments:

pijol@fizul said... @ May 26, 2009 at 6:23 AM

hahaahahahha....bongok gak pontianak2 tu semua kan....hahah..klakar2...klakar macam ko gak azri...hehehhe jgn marah...