EXAM HARI KE-3(over slep time exam....wheeew....)

Nep ko sedkit menghuru-harakan exam pagi td beb...hihihi....(klaka la ko ni Nep)

firstly.....kepada kenkawan "selamat menyambut musim exam (final)"....
setiap orang ada perjuangan kan kan kan....so juz do it....


klaka pon ada risau pon ada...
gara-gara cousin aka sahabatku y over sleep time exam(haha....)

nak dijadikan story seperti biase bile masuk je dewan exam
msty pandang kanan kiri dulu sebelum jawab exam

lepas bace doa dalam hati tengok si anep ni x de plak...

eh!!
mane plak budak ni...(dalam hati)
kawan-kawan lain semua dah stat exam
pengawas exam tanye r....eh! kan dah stat exam ni nape x stat jawab lagi.....!#@...


Aku: kawan saya x de dalam dewan ni

Pengawas: dari tadi x nak p tepon or tanye or cari dye
Aku: saya lupe...biasenye dye dah ade
Aku tambah lagi: boleh saya call dye?(dalam hati eh!macam talian hayat la plak)
Pengawas: awak call dye skrg depan saya
Aku: alamak kedit x de plak(dalam hati)
Isan Sari(duk sbelah aku aka watak sampingan):ha amek ni tepon aku....
Aku: bile try call x bleh la pulak.eh si Isan ni..dah tau x de kedit suh call...haha...(klaka la ko ni Isan)
Pengawas: sini saya tepon dye
Pengawas: salam awak anep ye?...(talk dalam line)
suasana dewan: sedikit gelak tawa kawan-kawan lain
Pengawas: cepat datang exam...
Pengawas: owh! dye over sleep la....


however, setelah beberapa minit baru r bodak bername anep ni datang....


hyeee.... macam-macam r kan gelagat kawan-kawan....(keluh hati, gelak hati, bercampur cedey da nak abis kampes life)


p/s: kepada kawan-kawan yang lain sebelum masuk exam tengok-tengok r dlu kawan-kawan kite either dah sampai ke blum sebelum exam 2....

tapi bagueh jugak pengalaman final year ni....ntah aper-aper je y berlaku....haha.....
Posted on 9:40 AM by azri and filed under | 4 Comments »

4 comments:

pie said... @ April 22, 2009 at 10:16 AM

isan sari ke watak sampingan tu?
ahaha...

azri said... @ April 22, 2009 at 10:22 AM

yola...sape lagi

mia shuhada said... @ April 22, 2009 at 8:34 PM

to isan: haha baguih bagi pinjam tepon walaupun tak da kredit..niat yg murni

to azri: nasib baik tak lupa kat sepupu awk tu...kalau tak...huhu

to anep: lain kali tido awal supaya awk tak terlajak tido..nasib baik pengawas baik hati call awak..tu pun atas kepekaan azri...

gud luck to all of u

azri said... @ April 23, 2009 at 9:18 AM

to su:tq tq tq....